Για τα λεφτά (και τον Αλλάχ) τα κάνεις όλα!

23/03/2016

Πολύ αργά κατάλαβαν οι Ευρωπαίοι ότι η βόμβα είναι έξω απ την πόρτα μας. Κι ότι την κρατούν άρρωστα μυαλά δολοφόνων.

Ο ιερός πόλεμος του Ισλάμ δεν σταμάτησε ποτέ. Το τελευταίο χαρτί είναι η τρομοκρατία. Κλασσική επίδειξη δύναμης των «οργισμένων». Δεν υπάρχουν πια συγκεκριμένοι στόχοι και στοχοποιημένοι. Όλοι είναι στόχοι . Η Ευρώπη είναι ο στόχος . Όλοι όσοι δεν ανήκουμε στο Ισλάμ είμαστε στόχος. «Ιερός» και ο σκοπός: Ο εξισλαμισμός της Ευρωπαϊκής ηπείρου. Αργά και σταθερά στην αρχή. Γοργά κι ακόμα πιο σταθερά στη συνέχεια. Με αίμα. Ο εχθρός είναι ένας: ο φασισμός κάθε μορφής. Σήμερα έχει ντυθεί με θρησκευτικό μίσος και απειλεί να αφανίσει όσους δεν δέχονται την «αλήθεια» του. Δυστυχώς σε αυτόν τον πόλεμο πρέπει να απαντήσεις γρήγορα και δυναμικά με πόλεμο. Αλλά με τα δικά σου όπλα. Πόλεμο στο φασισμό του φανατισμού του σκοταδισμού.

Η τρομοκρατική απειλή αντιμετωπίζεται μόνο από την Ενωμένη Ευρώπη. Αυτήν του πρωταρχικού οράματος του Τσόρτσιλ το 1947. Η ενότητα των ευρωπαϊκών κρατών θεωρήθηκε ως η μοναδική διαφυγή από ακραίες μορφές εθνικισμού, που είχαν καταστρέψει την ήπειρο. Ο στόχος της δημιουργία της Ευρωπαϊκής κοινότητας το 1952 ήταν «ο τερματισμός των διενέξεων στην Ευρώπη, η ειρηνική συνύπαρξη των Ευρωπαϊκών κρατών και η διασφάλιση της παγκόσμιας τάξης και ασφάλειας. Η προσήλωση στις αρχές της συνεργασίας και της αμοιβαίας κατανόησης.» Να το ξαναδιαβάσουν κάποιοι..

Η πατρίδα πάνω απ όλα. Φτάνει να ξεκαθαρίσει ο καθένας στο μυαλό του ποια είναι οι πατρίδα. Κι αν υπάρχει κοινή πατρίδα. Πρέπει επιτέλους οι Ευρωπαίοι να συνειδητοποιήσουν τον σκοτεινό ρόλο της Τουρκίας. Να σταματήσουν να την χαϊδεύουν για να παίζει το ανάχωμα του Πούτιν στο Βόσπορο .

Στις 18 Μαρτίου, πριν 4 ημέρες δηλαδή, ο Ερντογάν είχε προαναγγείλει τις νέες τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες. Είχε δηλώσει: «Δεν υπάρχει λόγος μια βόμβα (όπως αυτή) που εξερράγη στην Άγκυρα να μην εκραγεί στις Βρυξέλλες». Κατά τα άλλα, υπάρχει τρομακτική ζήτηση στις αμυντικές βιομηχανίες. Οι παραγγελίες πέφτουν βροχή σε όσους πουλάνε οπλικά συστήματα. Με κορυφαίους στρατιωτικούς αξιωματούχους να προβλέπουν ότι η εκστρατεία κατά του ISIS θα διαρκέσει για χρόνια, η ζήτηση για πυραύλους και βόμβες αναμένεται να παραμείνει σε υψηλά επίπεδα. Οι σύμμαχοι του ΝΑΤΟ στη Μέση Ανατολή θέλουν να αγοράσουν όπλα. Απλό. It ‘s all about money.

Ευθύνη για αυτό που ζούμε σήμερα- αρχής γενομένης από την δήθεν οικονομική κρίση των ΗΠΑ- είναι αποτέλεσμα μιας προσπάθειας αποσταθεροποίησης της Ευρώπης. Και από πλευράς του Ισλάμ, η προσπάθεια διείσδυσής του στον χριστιανικό κόσμο για την αλλοίωση του. Όλα αυτά εξυπηρετούν κυρίως τους Αμερικανούς. Και τους Γερμανούς. Και τους Ρώσους. Και τους Κινέζους. Και τους Γάλλους.

Το χρήμα είναι απλώς το μέσον για να επιτύχουν τους μακροπρόθεσμους στόχους τους και κυρίως να έχουν στο χέρι τους κάθε πηγή ενέργειας και πλούτου στη γειτονιά μας και στην Μέση Ανατολή. Και στο διάβα τους συναντούν τις επεκτατικές βλέψεις του Ισλάμ.

Ζούμε μέρες που η Ιστορία διαλέγει ποιους θα αφήσει και πους θα πάρει μαζί της. Ο χρόνος τρέχει πολύ πιο γρήγορα απ’ ότι τον μετράμε.

Μοιραστείτε το άρθρο:
H τέχνη της ξερολιθιάς εγγράφηκε στον αντιπροσωπευτικό κατάλογο της Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της ανθρωπότητας

29/11/2018

Η τέχνη που επιβίωσε επί εκατοντάδες χρόνια βρίσκει την θέση της στη παγκόσμια κληρονομιά της Unesco

Διαβάστε περισσότερα...

Μυστικά από τους ειδικούς για να έχετε την καλύτερη πτήση!

09/04/2018

Πώς θα… κάτσετε για να μην ταλαιπωρηθείτε

Διαβάστε περισσότερα...

Νήσος Κέρος, Κυκλάδες: το σταυροδρόμι του Αιγαίου 4.500 χρόνια πριν

27/01/2018

Εκπληκτικές ανακαλύψεις από τους αρχαιολόγους στο ακατοίκητο νησί απέναντι από τα τουριστικότατα Κουφονήσια

Διαβάστε περισσότερα...

Tα δώρα που πρέπει να αποφύγετε να χαρίσετε στις γιορτές -Σύμφωνα με μελέτη

17/12/2017

Όταν μιλάμε για δώρα, η πρώτη σκέψη που θα έπρεπε να μας έρχεται στο μυαλό είναι ότι «Η κίνηση μετράει».

Διαβάστε περισσότερα...

Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που κοιτάνε οι άντρες σε μια γυναίκα

22/11/2017

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ ποιο είναι το πρώτο πράγμα που παρατηρούνε οι άντρες πάνω σας;

Διαβάστε περισσότερα...

Ο Mickey Mouse έγινε 89 χρονών!

21/11/2017

Έξι πράγματα που ίσως δεν γνωρίζατε για το πιο διάσημο ποντίκι

Διαβάστε περισσότερα...