Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ: Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ (ΚΑΙ ΣΕ 3D)

14/07/2017

Μετά τις ανυπολόγιστες απώλειες των πιθήκων, ο Σίζαρ παλεύει με τα πιο σκοτεινά του ένστικτα και ξεκινά μία προσωπική αναζήτηση ώστε να εκδικηθεί για το είδος του.

Στο «Ο Πλανήτης Των Πιθήκων: Η Σύγκρουση» |”War For the Planet of the Apes”, τρίτο κεφάλαιο της εξαιρετικά επιτυχημένης blockbuster σειράς ταινιών, o Σίζαρ και οι πίθηκοι μπλέκονται σε μία φονική μάχη, με ένα στρατό ανθρώπων υπό την ηγεσία ενός αδίστακτου συνταγματάρχη. Μετά τις ανυπολόγιστες απώλειες των πιθήκων, ο Σίζαρ παλεύει με τα πιο σκοτεινά του ένστικτα και ξεκινά μία προσωπική αναζήτηση ώστε να εκδικηθεί για το είδος του. Όταν το ταξίδι του τους φέρει αντιμέτωπους πρόσωπο με πρόσωπο, ο Σίζαρ και ο συνταγματάρχης θα αναμετρηθούν σε μία επική μάχη που θα κρίνει τη μοίρα των δύο ειδών, αλλά και του μέλλοντος του πλανήτη.

Σκηνοθεσία: Ματ Ριβς
Πρωταγωνιστούν: Άντι Σέρκις, Γούντι Χάρελσον, Τόμπι Κέμπελ, Τζούντι Γκριρ, Τέρι Νόταρι, Τάι Όλσον
Κατηγορία: Περιπέτεια Φαντασίας
Διάρκεια: 120′

Posterimage002_0

 

Για την εβδομάδα 20-26/ 07 στα Ster Cinemas Veso Mare καθημερινά στις 19:20 |  22:30

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο:
OVERDRIVE

20/07/2017

Ο Άντριου και ο Γκάρετ Φόστερ είναι κλέφτες που εξειδικεύονται στις κλοπές των πιο ακριβών και πολυτελών αυτοκινήτων. Σε αντάλλαγμα της ζωής τους, τα δυο αδέρφια θα πρέπει να κλέψουν μια Ferrari….

Διαβάστε περισσότερα...

Το πρόγραμμα της εβδομάδας στο «ΣΙΝΕ ΚΑΣΤΡΟ»

13/07/2017

Θερινό σινεμά, με νέα ψηφιακή εικόνα και ήχο.

Διαβάστε περισσότερα...

SPIDER-MAN: H ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ TOY

08/07/2017

O Πήτερ επιστρέφει στο σπίτι του όπου ζει με την θεία Μέι και προσπαθεί να προσαρμοστεί στη ρουτίνα της ζωής του.

Διαβάστε περισσότερα...

Η ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΗ

06/07/2017

Ένας πληγωμένος στρατιώτης κατά τη διάρκεια του Αμερικανικού Εμφύλιου Πολέμου βρίσκει καταφύγιο σε ένα σχολείο θηλέων οικότροφων. Η παρουσία του εκεί, ξυπνά στα κορίτσια πάθη και ανάγκες, προκαλώντας μεταξύ τους ανταγωνισμούς και συγκρούσεις.

Διαβάστε περισσότερα...

ΠΑΡΤΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

06/07/2017

Πέντε κολλητές φίλες από το πανεπιστήμιο συναντιούνται δέκα χρόνια μετά για ένα ξέφρενο bachelorette πάρτι. Τα πράγματα παίρνουν ξαφνικά μια απροσδόκητα σκοτεινή, αλλά και ξεκαρδιστική, τροπή όταν κατά λάθος σκοτώνουν έναν στρίπερ….

Διαβάστε περισσότερα...

TRANSFORMERS 5: Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ

06/07/2017

Έρχεται μια στιγμή στη ζωή του καθενός μας που καλούμαστε να κάνουμε τη διαφορά και τότε οι κυνηγημένοι γίνονται ήρωες, οι ήρωες κακοί και το μοναδικό ερώτημα να είναι: Ποιος από τους δύο κόσμους θα επιβιώσει, ο δικός τους ή ο δικός μας;

Διαβάστε περισσότερα...