«Ο Έρωτας Ποπολάρος», στο θέατρο «Απόλλων»

15/02/2018

Την Τετάρτη 14 και την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου

Δυο αποκριάτικες μουσικές βραδιές, θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 14 και την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου και ώρα 21.00 στο Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων» από τον Ερασιτεχνικό Μουσικό Σύλλογο «Ορφεύς Πατρών», που θα αποτυπώσει για άλλη μια φορά την καλλιτεχνική του σφραγίδα στο Πατρινό Καρναβάλι.

Τίτλος των βραδιών, που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Πατρινού Καρναβαλιού 2018 είναι «Ο Έρωτας Ποπολάρος» και θα παρουσιαστεί η ομώνυμη ζακυνθινή οπερέτα, που γράφτηκε από τον Ιωάννη Χριστόπουλο.

Η οπερέτα θα παρουσιαστεί από την 30μελή χορωδία του Ορφέα και σολίστ της χορωδίας υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Φίλιππου Παπαδόπουλου, γιού του παλαιού μαέστρου Ηλία Παπαδόπουλου. Σολίστ του Ορφέα θα είναι οι σοπράνο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Ζωή Καραγκούνη και Μαρία Κατριβέση, η Ρωσίδα σοπράνο Ξένια Βλαντίμιριτς, οι τενόροι Ιωάννης Χριστόπουλος και Αντώνης Χριστόπουλος και ο βαθύφωνος Παναγιώτης Παπαλεξάτος. Συμμετέχει το Χορευτικό Τμήμα του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων με ενδυμασίες εποχής.

Στην παράσταση, που θα βασιστεί στο κωμειδύλλιο του Ιωάννη Χριστόπουλου, θα αποδοθούν αξέχαστα κομμάτια, που θα ξυπνήσουν νοσταλγικές αναμνήσεις και θα μας μεταφέρουν στο κλίμα της παραδοσιακής Αποκριάς και αλλοτινών εποχών με πρωταγωνιστές ποπολάρους, άρχοντες, μπράβους. Τραγούδια των Νίκου Χατζηαποστόλου, Θεόφραστου Σακελλαρίδη, Αττίκ, Διονύσιου Λαυράγκα και Ηλία Παπαδόπουλου και άλλες ζακυνθινές καντάδες θα αφήσουν τη δική τους γλυκιά, ρομαντική πινελιά. Πολλές ανατροπές, έρωτες, απαγωγές και πολλά κωμικά στοιχεία χαρακτηρίζουν το έργο που θα συναρπάσουν τους φίλους της οπερέτας και του Ορφέα.

Προσκλήσεις διατίθενται από τα γραφεία του Ορφέα (Φιλοποίμενος 31).

pbotvuctde5a82a294c220b zapzpfvcba5a82a28519834

Μοιραστείτε το άρθρο:
Χριστουγεννιάτικο Art Yet Fun Market στην Αγορά Αργύρη: το πλήρες πρόγραμμα

13/12/2018

Όλες οι παράλληλες εκδηλώσεις του μεγάλου τριήμερου Μάρκετ Χειροτεχνών

Διαβάστε περισσότερα...

Το Χριστουγεννιάτικο Μάρκετ της Art Yet Fun

26/11/2018

Σημειώστε τις ημερομηνίες!

Διαβάστε περισσότερα...

To κλασσικό party “We love 80s” επιστρέφει…

12/07/2018

Για δεύτερο καλοκαίρι στον Κήπο του Royal

Διαβάστε περισσότερα...

“Music on Board” no7

26/06/2018

Mια γιορτή της street κουλτούρας, που σκοπό έχει να «ταρακουνήσει» την πόλη μας.

Διαβάστε περισσότερα...

Το Summer Art Yet Fun Market αλλάζει ημερομηνίες…

17/06/2018

Στο ΙΟΝΙΟ στην Πλαζ, στις 22 και 23 Ιουνίου

Διαβάστε περισσότερα...

Ανοίγει ο Κήπος του Royal!

23/05/2018

…και σας περιμένει την Πέμπτη 24 Μαΐου

Διαβάστε περισσότερα...