Οι δύο μεγάλες παρελάσεις, τα άρματα, η σειρά παρέλασης και η μετάδοση της ΕΡΤ

16/02/2018

Δείτε αναλυτικά τι αναφέρει ο Δήμος Πατρέων και πότε βγαίνει το πλήρωμά σας

Οι καρναβαλοδρομείς πιάνουν θέση. Η ώρα των παρελάσεων του Πατρινού Καρναβαλιού έφτασε και όλα είναι έτοιμοι για να πυροδοτηθεί η έκρηξη χαράς και κεφιού, να φυσήξει ο άνεμος της φαντασίας της δημιουργίας και της σάτιρας και να συμπαρασύρει μικρούς και μεγάλους, Πατρινούς και επισκέπτες ανεξαρτήτου ηλικίας σε ένα πρωτόγνωρο ξεφάντωμα.

Οι παρελάσεις του τελευταίου Σαββατοκύριακου (νυχτερινή ποδαράτη παρέλαση του Σαββάτου 17ης Φεβρουαρίου και τη Μεγάλη Παρέλαση της Κυριακής 18ης Φεβρουαρίου) αποτελούν την αιχμή του Πατρινού Καρναβαλιού, που προσελκύει σαν μαγνήτης τα βλέμματα και το άμεσο ενδιαφέρον συμμετοχής ντόπιων και επισκεπτών μεταμορφώνοντας την πόλη όλη σε ατέλειωτο πεδίο χαράς και διασκέδασης.

Από την ΕΡΤ 1 σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση θα έχουν τη δυνατότητα να δουν  τη μεγάλη παρέλαση του Πατρινού Καρναβαλιού 2018 όλοι οι Έλληνες αλλά και στο εξωτερικό. Ο παλμός, η φρεσκάδα, η ευρηματικότητα, η σάτιρα και όλα τα αυθεντικά χαρακτηριστικά της μεγάλης γιορτής της Πάτρας και μιας από τις μεγαλύτερες σε διεθνές επίπεδο θα μεταφερθούν σε κάθε άκρη της χώρας και όχι μόνο.

Η μεγάλη παρέλαση της Κυριακής 18 Φεβρουαρίου θα μεταδοθεί ζωντανά από τις 14.00 έως τις 16.00, ενώ ζωντανή μετάδοση θα γίνει και από τα ΕΡΤ world, ert.gr και internet-webTV.

Στη Μεγάλη Παρέλαση προπορεύονται τα καρναβαλικά άρματα του Δήμου κι ακολουθούν τα πληρώματα με τα άρματα και τις κατασκευές τους. Ένα εντυπωσιακό πανόραμα χρωμάτων, φαντασίας, έμπνευσης, δημιουργίας και συμμετοχής που μεταμορφώνει την πόλη δίνοντας ατμόσφαιρα γενικευμένης γιορτής. Παρουσιαστές της Μεγάλης Παρέλασης του Πατρινού Καρναβαλιού 2018 θα είναι η Νατάσσα Τραγουστή, ο Μιχάλης Μπαϊρακτάρης και ο Γιώργος Λογαράς.

Για τις παρελάσεις του Πατρινού Καρναβαλιού συνολικά συμμετοχή έχουν δηλώσει συμμετοχή 135 πληρώματα, ενώ οι συμμετοχές-ομάδες που διαμορφώνονται σύμφωνα με τις συνεργασίες των πληρωμάτων για τις παρελάσεις είναι 129 (129 διαφορετικές στολές),  που αποτελούνται από 30.000 και πλέον καρναβαλιστές. Αρκετές από τις ομάδες θα συνοδεύονται από δικά τους άρματα και κατασκευές.

Συγκεκριμένα τα 20 άρματα των πληρωμάτων που θα παρελάσουν μόνο την Κυριακή, αφορούν στα πληρώματα: : 9 (Survivor. Στο νησί των Flamingo), 11 (Ανεμόμηλα Κέρασα), 24 (Άστρα-ς να πάνε), 30 (Ρούφα το αυγό σου), 40 (Ο ΚΑΤΑ…ραμμένος ΟΧΙs και η Καρναβαλοφτώχεια), 53 (Κυρίες Κύριοι), 60 (Οι Ψηλοτάτοι), 62 (Ένδοξοι Bus-Ταρδοι), 80 (Η καρναβαλόπερα της πενταροδεκάρας), 105 (Black Out), 107 (Πλέρω τη σακούλα και πέτα τ΄ άλλα ούλα-Εκπολιτιστικός Σύλλογος Βασιλικού), 114 (Πτωχιούχοι),  120 (Κίνησε η Γερακίνα), 124 (Basketball league), 128 (Καθαρή Δευτέρα καθαρίζουμε), 149 (Ανεργών Πειναλεών ντελα Πατρών), 170 (Fishιολάτρεις), 173 (Αδέσποτα ώρα μηδέν…σκυλιάσαμε), 188 (Agrotica-Erotica 2018) και 222 (Disαγκρι).

Η μεγάλη παρέλαση του Πατρινού Καρναβαλιού είναι η κλιμάκωση του καρναβαλικού κεφιού, η αποκορύφωση της νεανικής ορμής και του αυθορμητισμού Πατρινών και ανθρώπων από όλη την Ελλάδα και από το εξωτερικό, που ενώνονται σε ένα ατέλειωτο ποτάμι χαράς και εξωστρέφειας κινητοποιώντας την πόλη όλη και θέτοντάς την σε ξέφρενους ρυθμούς.

Η Μεγάλη Παρέλαση της Κυριακής θα πάρει τη σκυτάλη από τη νυχτερινή παρέλαση του Σαββάτου, που λέγεται και ποδαράτη επειδή δεν παρουσιάζονται οι κατασκευές και  τα άρματα των πληρωμάτων άλλα μόνο τα μέλη τους με τις στολές τους και χωρίς τα άρματά τους. Ένα φαντασμαγορικό θέαμα θα ξετυλιχτεί στην οδό Κορίνθου και στην πλατεία Γεωργίου Α΄ με τους φωτισμούς, τη γρήγορη ροή, τα χρώματα και το κέφι να δίνουν λάμψη και μεγαλοπρέπεια στη νύχτα του τελευταίου Σαββάτου του Πατρινού Καρναβαλιού. Οι συμμετέχοντες και οι θεατές εμπλέκονται μετά το τέλος της σε ένα ατέλειωτο πανηγύρι, που συνεχίζεται όλη τη νύχτα στους δρόμους και στα κέντρα διασκέδασης της καρναβαλικής πρωτεύουσας.

Οι παρελάσεις ακολουθούν την οδό Κορίνθου και έχουν ως αφετηρία το ύψος της οδού Παπαφλέσσα. Η νυχτερινή παρέλαση του Σαββάτου θα αρχίσει στις 18.00 και θα καταλήξει στο ύψος της οδού Κολοκοτρώνη και η μεγάλη παρέλαση της Κυριακής θα αρχίσει στις 14.00 και θα καταλήξει στο ύψος της οδού Κιλκίς.

Η Δημοτική Μουσική στη κορυφή της παρέλασης της Κυριακής θα ακολουθείται από τα άρματα του Δήμου: Βασιλιάς Καρνάβαλος (σχεδιασμός, κατασκευή: Δημήτρης Ντζουμάνης) και Άρμα της Βασίλισσας (σχεδιασμός, κατασκευή: Νίκος Λιβάνης) με την Βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2018, την πανέμορφη Όλγα Κατσάρα να δίνει τον τόνο και να μοιράζει τα φιλιά και τους χαιρετισμούς της σε Πατρινούς και επισκέπτες.

Ο Καρνάβαλος του 2018 είναι προσαρμοσμένος στο φετινό κεντρικό θέμα του Πατρινού Καρναβαλιού, που είναι αφιερωμένο στην Ανεργία. Η ιδέα, ο σχεδιασμός και η κατασκευή του Βασιλιά Καρνάβαλου ανήκουν στον Δημήτρη Ντζουμάνη.

Η μορφή του Καρνάβαλου είναι ένας Άνεργος απελπισμένος, σχεδόν πνιγμένος στη θάλασσα της κρίσης που τραβά τα μαλλιά του. Ο φετινός Καρνάβαλος βρίσκεται σε πλήρη κίνηση αφού με έναν ειδικό μηχανισμό ο Καρνάβαλος κουνά τα χέρια του και τραβά τα μαλλιά του. Στη θάλασσα βρίσκεται ένας καρχαρίας-κεφαλαιοκράτης (ένα παλίμψηστο καπέλο μαρτυρά την …οικονομική-ολιγαρχική του καταγωγή) αγριεμένος και επιθετικός με αιχμηρά-κοφτερά δόντια και με χρήματα στο στόμα. Από την άλλη πλευρά του μια κυρία-σωσίβιο με γαλάζιο μπικίνι δίνει στον Καρνάβαλο το «χρυσό» στέμμα που αυτός είχε χάσει μέσα στη θαλασσο-δίνη της κρίσης. Ψάρια και φύκια πλαισιώνουν την κατασκευή. Ο Καρνάβαλος κινεί θλιμμένος το κεφάλι του και έχει ένα χαμόγελο αμηχανίας και έκπληξης μην πιστεύοντας αυτό που του συμβαίνει.

Το φετινό καλλιτεχνικό άρμα της Βασίλισσας του Πατρινού Καρναβαλιού (ιδέα, σχεδιασμός – κατασκευή: Νίκος Λιβάνης) είναι ήδη έτοιμο και είναι ένας βάλτος με βατράχια, σαύρες με … «βασιλικά» στέμματα και ένα λαχανί δέντρο με ανθρώπινη μορφή.  Τα χρώματα είναι γήινα καφέ και πράσινα, λαχανί. Φέτος το άρμα θα πλαισιωθεί και από φυσικά στοιχεία με λουλούδια και στοιχεία χλωρίδας παραπέμποντας στην αναγέννηση, την άνθηση της φύσης και τον ερχομό της Άνοιξης. Τα στοιχεία αυτά θα αντληθούν από τα κηπάρια του Δήμου Πατρέων και θα δώσουν μια γήινη, ολοζώντανη και φυσική παρουσία στο άρμα φέρνοντας τη φύση στους δρόμους της Πάτρας. Πάνω στο κεφάλι του μεγάλου βατράχου θα υπάρχει ένα κίτρινο στέμμα που θα υποδεχτεί τη Βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού.

Στις παρελάσεις θα δούμε και τους Βασιλιάδες Καρναβάλους των δυο περασμένων ετών (2017 και 2016) του Πέτρου Βρυώνη, που μαζί με τον φετινό Καρνάβαλο του Δημήτρη Ντζουμάνη σχηματίζουν μια ολοκληρωμένη ενότητα πάνω στο θέμα της κρίσης.

Επίσης θα παρελάσουν το φετινό άρμα του Καρναβαλιού των Μικρών «Ζουζουνο-όχημα» (σχεδιασμός, κατασκευή: Παντελής Χατζόπουλος) και τα παλαιότερα άρματα του Καρναβαλιού των Μικρών «Άρμα του Ποσειδώνα», «Πειρατικό Καράβι», «Ξαφνικά ένας Παπαγάλος», «Τρένο», «Πρίγκιπας Τραγουδιστής», όλα σε σχεδιασμό και κατασκευή Παντελή Χατζόπουλου.

Στη νυχτερινή ποδαράτη παρέλαση του Σαββάτου στις 18.00 αλλά και στην παρέλαση των αρμάτων την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου στις 20.30 θα παρελάσουν ο Βασιλιάς Καρνάβαλος, το άρμα της Βασίλισσας, οι Καρνάβαλοι των ετών 2017 και 2016 και το «Ζουζουνο-όχημα».

Στη μεγάλη παρέλαση της Κυριακής θα παρελάσουν επίσης άρματα του σοκολατοπόλεμου, που θα συνεχίσουν το αναλλοίωτο στο πέρασμα του χρόνου παραδοσιακό έθιμο γλυκαίνοντας τους θεατές σε πεζοδρόμια, μπαλκόνια της Κορίνθου και στην πλατεία Γεωργίου Α΄.

Με κεντρικό θέμα φέτος αφιερωμένο στην Ανεργία, το Πατρινό Καρναβάλι εκπέμπει μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας.

Η φαντασία και έμπνευση των πληρωμάτων αντλεί από ένα ευρύτατο φάσμα επιρροών και δημιουργικών ερεθισμάτων. Θέματα με σατιρικό πνεύμα, καλλιτεχνική κατεύθυνση, επίκαιρη ή διαχρονική ισχύ γεννώνται από το καρναβαλικό τους δαιμόνιο. Οι περιγραφές ωχριούν μπροστά σε όσα θα ξετυλιχτούν στις παρελάσεις μαγνητίζοντας τα βλέμματα των θεατών και υπογραμμίζοντας με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο τη μοναδικότητα του Πατρινού Καρναβαλιού.

ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ-3

GEO_1648

Α/Α ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ ΘΕΜΑ ΟΝ/ΝΥΜΟ Α ΕΚΠΡΟΣ. ΟΝ/ΝΥΜΟ Β’ ΕΚΠΡΟΣ. ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΠΟ…
1 94 REQUIEM ΠΕΤΡΟΣ ΨΩΜΑΣ ΦΩΤΗΣ ΛΟΥΡΙΔΑΣ ΠΥΛΗ Α’ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ
2 15+31+183 ΑΡΜΑ ΦΡΑ(Γ)ΚΟΚΟΤΕΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΟΥΝΤΟΣ ΕΙΡΗΝΗ ΜΗΛΑ ΠΥΛΗ Α’ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ
3 142 Στην κοσμάρα μας…..! ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΓΙΑΤΡΑΣ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΤΟΥΛΑΤΟΥ ΠΥΛΗ Α’ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ
4 151 Η ΓΛΥΚΟΠΑΡΕΑ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΚΟΛΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΥΛΗ Α’ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ
5 39 BABYLON ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΑΠΤΗΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΠΥΛΗ Α’ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ
6 149 ΑΡΜΑ Ανεργών Πειναλεών ντελα Πατρων (Παμικρασιατικος συλλογος) ΖΩΗ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ ΠΥΛΗ Α’ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ
7 84 PAS BAISER ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ-ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΠΟΥΡΑ ΠΥΛΗ Α’ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ
8 76+162 ΤΑ ΠΑΡ- ΆΛΟΓΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΟΥΖΙΩΤΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΜΥΛΩΝΑ ΠΥΛΗ Α’ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ
9 88 ΓΚΑΓΚΆ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΑΤΖΗΣΤΑΥΡΟΥ ΑΡΤΕΜΙΣ ΧΑΤΖΗΣΤΑΥΡΟΥ ΠΥΛΗ Α’ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ
10 171 ΤΑ ΓΚΑΡΣΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΝΝΑ ΑΡΓΥΡΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ ΑΡΓΥΡΟΥ ΠΥΛΗ Α’ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ
11 73 ΖΩΗ….ΠΟΔΗΛΑΤΟ! ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΥΛΗ Α’ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ
12 63 Κουκούλινγκ Νικος Κωστοπουλος Σοφια Ασημακοπουλου ΠΥΛΗ Α’ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ
13 30 ΑΡΜΑ ΡΟΥΦΑ ΤΟ ΑΥΓΟ ΣΟΥ!! ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΝΕΛΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛΕΝΑ ΖΥΓΟΥΡΙΤΣΑ ΠΥΛΗ Α’ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ
14 133 ΠΕΙΝΩΚΙΟ ΗΛΙΑΣ ΚΟΤΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛΕΝΗ ΚΩΛΕΤΤΗ ΠΥΛΗ Α’ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ
15 16 Στο «μπούστο μας…λουλούδια..!!» ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΟΛΔΑΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΠΥΛΗ Α’ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ
16 116 POSΕΙΔΩΝIA ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΦΟΥΣΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΥΡΙΟΠΟΥΛΟΣ ΠΥΛΗ Α’ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ
17 129 Ειμαστε ακομα ζωντανοι Γαλάνης Σωτήριος Κωνσταντίνα Τσαγγαρά ΠΥΛΗ Α’ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ
18 17+61 Mαρία Χριστοπούλου Χαρα ΑΝΤΙΟΧΟΥ ΠΥΛΗ Α’ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ
19 87 ΣΕΡΠΑΝΤΙΝΕΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΙΤΣΑΣ Ιωαννης Ασημακοπουλος ΠΥΛΗ Α’ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ
20 24 ΑΡΜΑ Άστρα-ς να πάνε Ζωή Κούλη Χρήστος Μάρκος ΠΥΛΗ Α’ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ
21 112 COMMEDIA DI PATRASSO ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΦΕΑΣ ΟΛΓΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΥΛΗ Α’ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ
22 106 Fiki – Fiki ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΥΛΗ Α’ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ
23 126 όνειρα πουλιά μου ταξιδιάρικα ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΩΣΤΗΡΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΑΥΓΕΡΟΣ ΠΥΛΗ Α’ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ
24 57+100 Despanito ΑΝΤΩΝΙΑ ΡΑΜΑΝΤΑΝΗ ΑΛΕΚΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΥΛΗ Α’ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ
25 40 ΑΡΜΑ «ο ΚΑΤΑ…ραμμένος ΟΧΙ..ς και η Καρναβαλοφτώχεια» ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΑΛΙΒΙΖΑΤΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΚΟΥΝΑΛΑΚΗΣ ΠΥΛΗ Α’ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ
26 13 ΠΕΤΑΜΕ ΣΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ( ΠΙΛΟΤΟΙ – ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΟΙ ) ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΣΙΜΗΝΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΥΛΗ Α’ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ
27 137 ΝΥΧΤΕΣ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΑΝΝΑ ΖΙΓΚΗΡΗ ΠΥΛΗ Α’ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ
28 114 ΑΡΜΑ ΠΤΩΧΙΟΥΧΟΙ xrusovalantis nikitas giorgos nikitas ΠΥΛΗ Α’ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ
29 33 ΣΤΗ ΠΡΙΖΑ !!! ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΑΛΑΝΗΣ ΠΥΛΗ Α’ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ
30 8 Άστρα Βράστα Νικόλαος Μπάστας Ναταλία Αλαγιάννη ΠΥΛΗ Α’ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ
31 28 Combaria ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΒΡΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΡΗΣ ΠΥΛΗ Α’ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ
32 91 ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΙΛΕΝΑ ΣΙΝΕΛΝΙΚΟΒΑ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΥΛΗ Α’ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ
33 92 ΤΑ-ΞΥΔΙΑ Μαρία Πισίνα Αμαλία Μαρκέτου ΠΥΛΗ Α’ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ
34 103 Μερικοι μας προτιμουν βρΑΣΤΟ Δήμητρα Μακρυνιώτη Νάνσυ Χριστοδούλου ΠΥΛΗ Α’ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ
35 110 καρναβαλατινιστες (ενωση Λατινων Πατρας) Άντζελη Σάντος Ευστάθιος Μπουρδόπουλος ΠΥΛΗ Α’ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ
36 97 ΑΡΜΑ Παρατηρητές για Σοκ Σταυρος Γκουρνέλος Παναγιωτα Μπακούρου ΠΥΛΗ Α’ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ
37 148 Κ-ΑΠΑΤΣΙ (ΚΑΠΑΤΣΟΙ) ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΜΥΡΝΗ ΠΥΛΗ Α’ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ
38 141 SHARE THE LOVE ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΒΛΑΧΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑΚΗΣ ΠΥΛΗ Α’ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ
39 253 Οι Πολύχρωμες σταγόνες της βροχής επιστρεφουν Αγγελικη Θεοδωροπουλου Μαιρη Αθανασοπουλου ΠΥΛΗ Α’ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ
40 135 Ακόμα Τρέχουμε Μαρία Ελένη Σαρμά Γεώργιος Κυριακόπουλος ΠΥΛΗ Α’ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ
41 81 BEER O` KILL Δημήτριος Σοφιανόπουλος Μάριος Παγώνης ΠΥΛΗ Α’ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ
42 54 οριγλάροι ΈΛΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΘΕΝΟΠΗ ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ ΠΥΛΗ Α’ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ
43 27 Λούνα Παρκ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗ ΠΥΛΗ Α’ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ
44 49 ΤΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΜΑΣ ΜΑΡΑΝΑΝ ΒΕΝΕΔΙΚΤΟΣ ΡΑΝΙΟ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΥΛΗ Α’ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ
45 107 ΑΡΜΑ Πλέρω τη σακούλα και πετα τα αλλα ούλα (εκπολιτιστικος συλλογος Βασιλικου) Γιωργος Δημακόπουλος Ιφιγένεια Συριοπούλου ΠΥΛΗ Α’ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ
46 158 δον hart ουλιδες ΜΑΡΙΟΣ ΚΟΥΝΑΔΗΣ ΝΙΚΟΛΙΤΣΑ ΔΕΡΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΥΛΗ Α’ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ
47 167 LOST IN TRANSLATION ?? FOUND IN PATRAS !! ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΡΙΠΚΟΣ ΠΥΛΗ Α’ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ
48 104 ΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΕΠΕΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΕΛΤΑΣ ΠΥΛΗ Α’ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ
49 77 «ΨΑΧΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ» (SHERLOCK HOLMES) ΑΛΕΞΙΑ ΣΠΑΝΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΓΕΩΡΓΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΥΛΗ Α’ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ
50 185 Gruppo di carnevale ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΗΠΟΥΡΓΟΣ ΕΥΤΑΞΙΑ ΦΑΛΕΤΑ ΠΥΛΗ Α’ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ
51 41 haute κουτουρού ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΠΑΠΛΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΥΛΗ Α’ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ
1 222 ΑΡΜΑ Disaγκρι ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΠΥΛΗ Β’ Γ.ΟΛΥΜΠΙΟΥ
2 72 ZULU Νικόλαος Σταματόπουλος Μάριος Κανελλόπουλος ΠΥΛΗ Β’ Γ.ΟΛΥΜΠΙΟΥ
3 29 ΝΤΙΒΑ ΚΑΖΑΝΟΒΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΝΕΛΛΑΚΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΜΗΛΑΣ ΠΥΛΗ Β’ Γ.ΟΛΥΜΠΙΟΥ
4 21 Μονο-corn-άρουμε ΜΙΧΑΗΛ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΦΩΤΙΟΣ ΓΑΣΠΑΡΙΝΑΤΟΣ ΠΥΛΗ Β’ Γ.ΟΛΥΜΠΙΟΥ
5 181 ΟΙ ΞΕΚΟΥΡΔΙΣΤΟΙ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΑΝΤΡΕΑΣ ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΥΛΗ Β’ Γ.ΟΛΥΜΠΙΟΥ
6 90 ΑΡΜΑ VARIANTES ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΜΙΑΡΗΣ ΠΥΛΗ Β’ Γ.ΟΛΥΜΠΙΟΥ
7 7 Φάγαμε τον ΚΟΚ με το κουτάλι Νικόλαος Στασινόπουλος Νικολίτσα Φουντούκη ΠΥΛΗ Β’ Γ.ΟΛΥΜΠΙΟΥ
8 45 Φρρρρ Φρρρρ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΥΛΗ Β’ Γ.ΟΛΥΜΠΙΟΥ
9 23 ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΕΝΑ ΦΟΝΤΑΝΑΚΙ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΑΛΙΑΡΙΝΙ ΕΛΕΝΗ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΗ Β’ Γ.ΟΛΥΜΠΙΟΥ
10 160 ΚΟΥΚΛΟ-ΘΕΑΤΡΑ ΧΡΥΣΟΘΑΛΕΙΑ ΜΠΟΝΕΛΗ ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΥΛΗ Β’ Γ.ΟΛΥΜΠΙΟΥ
11 152 ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΙ ΕΛΕΝΗ ΚΑΣΙΩΝΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΥΛΗ Β’ Γ.ΟΛΥΜΠΙΟΥ
12 60 ΑΡΜΑ ΟΙ ΨΗΛΟΤΑΤΟΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΡΙΤΣΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΥΛΗ Β’ Γ.ΟΛΥΜΠΙΟΥ
13 5 Coquettaries ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΑΜΑΝΤΑ ΦΩΤΗΣ ΣΑΜΑΝΤΑΣ ΠΥΛΗ Β’ Γ.ΟΛΥΜΠΙΟΥ
14 131 …. ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΙΑΠΗΣ ΑΓΑΜΕΜΝΟΝΑΣ ΜΑΡΟΥΔΑΣ ΠΥΛΗ Β’ Γ.ΟΛΥΜΠΙΟΥ
15 51 ΡΙΓΑΤΟΝΙ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΙΝΑ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΥΛΗ Β’ Γ.ΟΛΥΜΠΙΟΥ
16 130 TARANTELLA ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΠΟΥΛΙΔΑ ΦΙΛΛΙΠΑΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΥΛΗ Β’ Γ.ΟΛΥΜΠΙΟΥ
17 163 ΟΡΕΣΙΒΙΟΙ ΚΑΙ ΣΩΣΙΒΙΟΙ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΚΑΓΓΕΛΑΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΚΑΓΓΕΛΑΡΗ ΠΥΛΗ Β’ Γ.ΟΛΥΜΠΙΟΥ
18 78 ΑΡΜΑ ΦΟΥ MAN CHU ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΕΙΝΟΠΩΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΥΓΑΣ ΠΥΛΗ Β’ Γ.ΟΛΥΜΠΙΟΥ
19 159 ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΛΑΝΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΡΜΠΑΝΑΣ ΠΥΛΗ Β’ Γ.ΟΛΥΜΠΙΟΥ
20 43 Κυνηγώντας το ρόζ Θεόδωρος Καραμάνης Παναγιώτης Γαβριελάτος ΠΥΛΗ Β’ Γ.ΟΛΥΜΠΙΟΥ
21 95 ShowFishticated ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΥΛΗ Β’ Γ.ΟΛΥΜΠΙΟΥ
22 38 Σκουλικοιδυτες Κωνσταντίνος Σπηλιωτόπουλος Ανδρέας Παναγιωτόπουλος ΠΥΛΗ Β’ Γ.ΟΛΥΜΠΙΟΥ
23 85 το καρναβάλι των ζώων ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΕΛΗ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΠΥΛΗ Β’ Γ.ΟΛΥΜΠΙΟΥ
24 184 βλατ-Αρειανοί και Πάλι Ρίτα Κουτσοπούλου Ευρυπίδης Κουβεριανός ΠΥΛΗ Β’ Γ.ΟΛΥΜΠΙΟΥ
25 170 ΑΡΜΑ FISHΙΟΛΑΤΡΕΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΦΡΕΜΕΝΤΙΤΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΠΑΞΙΒΑΝΗΣ ΠΥΛΗ Β’ Γ.ΟΛΥΜΠΙΟΥ
26 259 ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΟΥΑΛΕΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΙΑΚΑΚΟΣ ΑΒΡΟΚΟΜΗ ΞΕΝΟΓΙΑΝΝΗ ΠΥΛΗ Β’ Γ.ΟΛΥΜΠΙΟΥ
27 58 ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΖΟΜΕΝΑ ΑΝΕΡΓΑ ΤΙΓΡΑΚΙΑ ΔΩΡΑ ΤΣΙΜΕΡΑΚΗ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΠΕΚΟΣ ΠΥΛΗ Β’ Γ.ΟΛΥΜΠΙΟΥ
28 122 ΠΥΡΓΟΛΑΜΠΙΔΕΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΑΡΙΑ ΚΟΣΜΑ ΠΥΛΗ Β’ Γ.ΟΛΥΜΠΙΟΥ
29 191 ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ… ΠΡΟΛΑΒΑΜΕ ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΟΥΤΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΡΥΠΑΣ ΠΥΛΗ Β’ Γ.ΟΛΥΜΠΙΟΥ
30 102 JELLYτζουρια ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ ΑΝΤΖΟΥΛΑΤΟΥ ΠΥΛΗ Β’ Γ.ΟΛΥΜΠΙΟΥ
31 123 ΛΟΥΛΟΥΔΟΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΠΡΑΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΠΑΤΙΩΤΗΣ ΠΥΛΗ Β’ Γ.ΟΛΥΜΠΙΟΥ
32 53 ΑΡΜΑ ΚΥΡΙΕΣ – ΚΥΡΙΟΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΕΩΡΓΑΚΗ-ΜΑΥΡΟΕΙΔΗ ΠΥΛΗ Β’ Γ.ΟΛΥΜΠΙΟΥ
1 12 Camel Trophy Κυριάκος Φατούρος Χρήστος Καψης ΠΥΛΗ Γ’ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ
2 150 ROCK – ROLL BABY ΗΛΙΑΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΦΑΙΗ ΚΑΤΑΠΟΔΗ ΠΥΛΗ Γ’ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ
3 62+120 ΑΡΜΑ ΕΝΔΟΞΟΙ BUS-TARDS ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΑΚΑΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΥΛΗ Γ’ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ
4 128 ΑΡΜΑ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ!! Παναγιωτης Ματθαιοπουλος Μαριος Μπιλαλης ΠΥΛΗ Γ’ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ
5 109 Τα παιδια των……. Δημήτρης Σταμιρης Χρηστος Σταμος ΠΥΛΗ Γ’ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ
6 11 ΑΡΜΑ Ανεμόμηλα Κέρασα Γρηγόρης Μικρώνης Νίκος Μικρώνης ΠΥΛΗ Γ’ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ
7 83 PARADISEA ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΣΤΕΦΑΝΑΤΟΥ OTELLO AMABILE ΠΥΛΗ Γ’ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ
8 93 ΝΤΑΜΑ ΚΟΥΠΑ Βασιλειος Σκουτας Αναστασια Μητροπουλου ΠΥΛΗ Γ’ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ
9 165+118 ΑΡΜΑ Το Φάντασμα του Πατρινού Καρναβαλιού Νικόλαος Δεπούντης Ελένη Μίσσου ΠΥΛΗ Γ’ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ
10 42 ΜΑΣ ΣΤΥΨΑΤΕ ΣΑΝ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΠΥΛΗ Γ’ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ
11 146 ΑΦΕΝΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΑΔΕΣ ΓΙΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΧΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΥΛΗ Γ’ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ
12 105 ΑΡΜΑ black out ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΤΥΠΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗ ΠΥΛΗ Γ’ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ
13 139 INKAS….MATSU PITSU ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΜΕΝΥΧΤΑΣ ΠΥΛΗ Γ’ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ
14 179 πακ-πακ ΕΛΕΝΗ ΜΙΣΣΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΥ ΠΥΛΗ Γ’ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ
15 189 Harry Πότες Σταύρος Φαρμάκης Μάριος Αλεξιάδης ΠΥΛΗ Γ’ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ
16 188 ΑΡΜΑ AGROTICA-EROTICA 2018 ΟΛΓΑ ΜΑΤΣΑΓΓΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΥΛΗ Γ’ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ
17 192 ΝΕΡΑΙΔΟΚΟΣΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΡΑΜΠΕΛΙΑΣ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΛΙΒΑΝΗ ΠΥΛΗ Γ’ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ
18 193 ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΙ ΑΡΛΕΚΙΝΟΙ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΜΠΑΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΜΠΑΛΗ ΠΥΛΗ Γ’ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ
19 80 ΑΡΜΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΠΕΡΑ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΡΟΔΕΚΑΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΥΛΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΣΠΑΣΙΑ ΓΕΩΡΓΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΥΛΗ Γ’ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ
20 125 ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΆΛΛΟΤΕ Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος Κατερίνα Καλογερακη ΠΥΛΗ Γ’ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ
21 173 Αδέσποτα ώρα μηδέν…σκυλιάσαμε!!! Αργυρώ Λοτσάρη Αφροδίτη Νταλάπα ΠΥΛΗ Γ’ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ
22 132 Πολύχρωμα Μπαλόνια Βασίλειος Καρακώφ Σοφία Αντωνόπουλου ΠΥΛΗ Γ’ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ
23 124 ΑΡΜΑ Basketball League Κωνσταντίνος Σκαρμούτσος Ανδριάνα Κακαλή ΠΥΛΗ Γ’ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ
1 153 AIR BAHAL «ΑΝΩΜΑΛΕΣ» ΠΤΗΣΕΙΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΤΤΑΣ ΘΩΜΑΣ-ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΗ Δ’ ΣΜΥΡΝΗΣ
2 182 TROLLS ΕΛΕΝΗ ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΥΛΗ Δ’ ΣΜΥΡΝΗΣ
3 172 MASQUARADE ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΡΑΜΠΕΛΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΛΩΝΗΣ ΠΥΛΗ Δ’ ΣΜΥΡΝΗΣ
4 82 ΧΑΛΙΑ-WEEN ΘΕΟΔΩΡΑ ΜΠΑΚΑ ΑΣΠΑΣΙΑ ΚΟΡΩΝΙΟΥ ΠΥΛΗ Δ’ ΣΜΥΡΝΗΣ
5 166 ότι προκυψει Μαρια Νικολακοπουλου Ελευθερια Νικολακοπουλου ΠΥΛΗ Δ’ ΣΜΥΡΝΗΣ
6 175 ΓΛΥΦΙΤΖΟΥΡΙΑ ΑΡΙΣΤΕΑ ΠΑΠΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΙΚΟΓΙΑΣ ΠΥΛΗ Δ’ ΣΜΥΡΝΗΣ
7 176 Loveholic and no Therapy Νερτίλντα Χριστίνα Τζάνη Μαρίκα Τσουμάκου ΠΥΛΗ Δ’ ΣΜΥΡΝΗΣ
8 127 UNIPOPCORN ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΙΚΙΡΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗ – EIΡHNH ΧΑΪΚΑΛΗ ΠΥΛΗ Δ’ ΣΜΥΡΝΗΣ
9 174 ΜΙΜΟΙ… ΘΕΙΤΕ ΜΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΣΑΜΠΑΝΙΩΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΡΟΥΝΤΑ ΠΥΛΗ Δ’ ΣΜΥΡΝΗΣ
10 10 ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΙ ΜΑΓΕΙΡΕΣ /DESASTER CHEFS ΕΛΕΝΑ ΚΑΡΑΚΑΤΣΟΥΛΑ ΣΟΥΛΑ ΠΕΧΛΙΒΑΝΙΔΗ ΠΥΛΗ Δ’ ΣΜΥΡΝΗΣ
11 65 Τα Μινιονς ξε-μυαλίστηκαν Χριστίνα Αποστολοπούλου Ορτηλεία Καζάκη ΠΥΛΗ Δ’ ΣΜΥΡΝΗΣ
12 67 mpoufoi swkratis pagoulatos agglkiki koriala-karuda ΠΥΛΗ Δ’ ΣΜΥΡΝΗΣ
1 134 School of Art ΜΙΧΑΗΛ ΞΕΝΟΥΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΕΡΓΑΝΤΗΣ ΠΥΛΗ Ε’ ΣΩΣΙΠΑΤΡΟΥ
2 2 vlamengos Φώτης Σκέντζος Βασιλική Καράμπελα ΠΥΛΗ Ε’ ΣΩΣΙΠΑΤΡΟΥ
3 4 ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΠΕΡΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΤΙΡΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ΠΥΛΗ Ε’ ΣΩΣΙΠΑΤΡΟΥ
4 18 Sinners Μάριος Ιωαννίδης Ελένη Γιαννακού ΠΥΛΗ Ε’ ΣΩΣΙΠΑΤΡΟΥ
5 187 ΤΑ ΑΝΘΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΜΙΧΑΛΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΥΛΗ Ε’ ΣΩΣΙΠΑΤΡΟΥ
6 178 COMIKOI ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΠΑΠΑΒΕΡΚΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΥΛΗ Ε’ ΣΩΣΙΠΑΤΡΟΥ
7 9 ΑΡΜΑ SERVIVOR ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ FLAMINGO ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΕΣΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΥΛΗ Ε’ ΣΩΣΙΠΑΤΡΟΥ
1 14 FLAMINgoes to carnival ΣΑΛΕΜΗ ΟΥΡΑΝΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΕΡΓΑΚΗ ΠΥΛΗ ΣΤ’ ΚΥΡ.ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ
2 186 TOKYO: THE EMPIRE ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΜΙΛΤΟΣ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΠΥΛΗ ΣΤ’ ΚΥΡ.ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ
3 157 ΚΑΡΥΟΘΡΑΥΣΤΕΣ ΑΛΕΞΙΟΣ ΠΑΠΑΡΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΤΣΟΥΝΗΣ ΠΥΛΗ ΣΤ’ ΚΥΡ.ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ
4 20 πακ-man pac-μαν ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΟΡΔΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΡΙΒΕΣΗΣ ΠΥΛΗ ΣΤ’ ΚΥΡ.ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ

 

Μοιραστείτε το άρθρο:
Χριστουγεννιάτικο Art Yet Fun Market στην Αγορά Αργύρη: το πλήρες πρόγραμμα

13/12/2018

Όλες οι παράλληλες εκδηλώσεις του μεγάλου τριήμερου Μάρκετ Χειροτεχνών

Διαβάστε περισσότερα...

Το Χριστουγεννιάτικο Μάρκετ της Art Yet Fun

26/11/2018

Σημειώστε τις ημερομηνίες!

Διαβάστε περισσότερα...

To κλασσικό party “We love 80s” επιστρέφει…

12/07/2018

Για δεύτερο καλοκαίρι στον Κήπο του Royal

Διαβάστε περισσότερα...

“Music on Board” no7

26/06/2018

Mια γιορτή της street κουλτούρας, που σκοπό έχει να «ταρακουνήσει» την πόλη μας.

Διαβάστε περισσότερα...

Το Summer Art Yet Fun Market αλλάζει ημερομηνίες…

17/06/2018

Στο ΙΟΝΙΟ στην Πλαζ, στις 22 και 23 Ιουνίου

Διαβάστε περισσότερα...

Ανοίγει ο Κήπος του Royal!

23/05/2018

…και σας περιμένει την Πέμπτη 24 Μαΐου

Διαβάστε περισσότερα...