Σεμινάριο για τα Social Media στην Πάτρα

22/02/2018

Για όσους χειρίζονται τα social τους για επαγγελματικούς σκοπούς, θα μάθουν πως να δημιουργούν περιεχόμενο

H ArtYetFun σε συνεργασία με την ομάδα του Doc TV Specials παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Πάτρα ένα ολοκληρωμένο Social Media Workshop για επιχειρηματίες και καταστήματα, καλλιτέχνες και δημιουργούς.

Στις 3 Μαρτίου, ημέρα Σάββατο, θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην πόλη το ήδη επιτυχημένο στην Αθήνα workshop «Δημιουργία Περιεχομένου και Επιμέλεια Σελίδων σε Eshop, στο Facebook & το Instagram»

Στο εργαστήριο διάρκειας 6 ωρών θα εξετάσουμε με απλό και κατανοητό τρόπο όλες τις τεχνικές που θα χρειαστείτε ώστε να έχετε το σωστό αποτέλεσμα στις επίσημες σελίδες σας.

Τα εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στον 2ο όροφο της Καρόλου 1 και Όθωνος-Αμαλίας, το Σάββατο 3 Μαρτίου ‘18, 13:00 – 19:00 και διατίθενται για αυτό περιορισμένες συμμετοχές. Το κόστος συμμετοχής είναι 80 ευρώ πλέον ΦΠΑ

Στο εργαστήριο αυτό θα ασχοληθούμε με τους τρόπους δημιουργίας περιεχομένου για τις σελίδες μας στο Facebook και το Instagram καθώς και σε Eshop, ώστε να συγκεντρώσουμε την κοινότητά μας, δημιουργώντας ένα κοινό που θα αγαπήσει τα προϊόντα μας και θα υποστηρίξει την επιχείρησή μας.

Συνοπτικά θα εξαταστούν:

– Δημιουργία και σύνταξη περιεχομένου για μεγάλο engagement

– Βασικές τεχνικές φωτογράφησης & επεξεργασίας εικόνας

– Πως διαβάζουμε & τι σημαίνουν τα στατιστικά των σελίδων

– Όλες οι πρόσφατες αλλαγές στο Facebook και στο Instagram

– Δεκάδες case studies επιτυχημένης ανάπτυξης σελίδων

Το εργαστήριο πραγματοποιείται σε συνεργασία με τη βραβευμένη με χρυσό Social Media Award ομάδα του DOC TV Specials. Παρουσιαστής του Workshop θα είναι ο Nikko Πατρελάκης.

Από το εργαστήριο θα διδαχθούμε για τις απλές τεχνικές πρακτικές για τη δημιουργία καλής ποιότητας περιεχομένου για χρήση στις σελίδες με πολλά παραδείγματα και case studies.
Θα κατανοήσουμε βαθύτερα τον τρόπο λειτουργίας των σελίδων ώστε να προωθήσουμε την επιχείρησή μας, τα προϊόντα ή τη τέχνη μας.
Θα μάθουμε βασικές τεχνικές φωτογράφησης προϊόντων και επεξεργασίας εικόνας.
Θα γνωρίσουμε καινούργιες διεθνείς τάσεις στη παραγωγή δημιουργικού περιεχομένου.  Θα ορίσουμε τους σωστούς τρόπους σύνταξης των αναρτήσεών μας και θα εξετάσουμε τους τρόπους υποστήριξης πελατών μέσα από τις σελίδες μας.
Θα γνωρίσουμε πώς να χρησιμοποιούμε τα στατιστικά των σελίδων για καλύτερο αποτέλεσμα στην συμμετοχή του κοινού στις σελίδες μας (engagement)

Πληροφορίες στην Art Yet Fun (τηλ. 6932 308092, Κώστας Πλατής – email: Kostas@ArtYetFun.com)

Μοιραστείτε το άρθρο:
13 Στιλιστικά tips που πρέπει να ξέρει κάθε γυναίκα!

08/04/2019

Αυτό που πρέπει να θυμόμαστε είναι ότι το στιλ είναι καθαρά δική μας υπόθεση και να ακολουθούμε τη μόδα βάζοντας πάντα τη δική μας πινελιά!

Διαβάστε περισσότερα...

Βάψε τα νύχια σου ανάλογα με το ζώδιό σου!

08/04/2019

Πες μας τι ζώδιο είσαι να σου πουμε τι σου ταιριάζει

Διαβάστε περισσότερα...

5 βραδινά γεύματα με εποχιακά λαχανικά για να μην πάρεις ούτε γραμμάριο

08/04/2019

Το να σκέφτεσαι ότι η επιστροφή στο σπίτι μετά από μια απαιτητική ημέρα θα συνοδευτεί από ένα γεύμα που θα σε ευχαριστήσει, θα σε χορτάσει και δεν θα σε επιβαρύνει είναι ένας (ακόμα) λόγος για να χαμογελάσεις.

Διαβάστε περισσότερα...

Λατρεύεις τα ψηλά τακούνια; Δες τι πρέπει να κάνεις για να τα φοράς χωρίς να υποφέρεις

08/04/2019

Πέντε εύκολα και πρακτικά tips

Διαβάστε περισσότερα...

Καρδαμύλη: Ο παράδεισος της Ελλάδας βρίσκεται στη Μεσσηνιακή Μάνη

08/04/2019

Ο Μαρσέλ Προυστ έλεγε ότι οι μόνοι αληθινοί παράδεισοι είναι αυτοί που έχουν χαθεί, αλλά μάλλον το είπε επειδή, πιθανότατα, δεν είχε περάσει από την Καρδαμύλη.

Διαβάστε περισσότερα...

5 φυτά εσωτερικού χώρου που καθαρίζουν την ατμόσφαιρα του σπιτιού σου

08/04/2019

Με αυτά τα φυτά και θα ανανεώσετε το χώρο σας και θα εξυγιάνετε την ατμόσφαιρα του σπιτιού σας.

Διαβάστε περισσότερα...