Σημαντικές συναυλίες το Μάρτιο από την Πολυφωνική

07/03/2018

Από το Σάββατο 10 Μαρτίου

Σειρά σημαντικών συναυλιών ετοιμάζει η ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗ για το μήνα Μάρτιο, με κορύφωση τη μεγάλη συναυλία των »Ελεύθερων Πολιορκημένων», σε ποίηση Διονυσίου Σολωμού και μουσική Γιάννη Μαρκόπουλου, που θα πραγματοποιηθεί την 25η Μαρτίου ανήμερα, στις 8 το βράδυ, στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, με τη διεύθυνση του συνθέτη τη συμμετοχή των σολίστ, Κώστα Μακεδόνα, Νίκου Καραγκιαούρη, Μανόλη Χατζημανόλη, Άννας Παπαδοπούλου, της ηθοποιού Μάνιας Παπαδημητρίου, της Ορχήστρας »Παλίντονος Αρμονία» και της ΜΙΚΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ [Διδασκαλία: Σταύρος Σολωμός]. Οργάνωση Περιφέρεια Πελοποννήσου και Πανεπιστήμιο Πατρών και με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
Οι συναυλίες ξεκινούν το Σάββατο 10 Μαρτίου, στις 9 το βράδυ, όπου στην αίθουσα συναυλιών »Τόλης Νομικός», του Οργανισμού, θα πραγματοποιηθεί η συναυλία: »Ιχνηλατώντας στην αγάπη», με έργα από τον Chopin στον Χατζιδάκι, τα οποία θα ερμηνεύσουν σπουδαστές του ΩΔΕΙΟΥ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ [Διεύθυνση: Γιώργος Μπουρδόπουλος], των τάξεων πιάνου, Έφης Καββαδία- Ζέρβα και σύγχρονου τραγουδιού, Χρύσας Πανταζοπούλου [συνοδεία πιάνου: Λούση Χριστοδούλου]. Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.
Στις 17 Μαρτίου ο ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ ΧΟΡΟΣ [Διεύθυνση: Γιάννης Κόττορος], θα μετάσχει σε εκδήλωση μνήμης του αειμνήστου π. Γεωργίου Παπασταύρου, που θα πραγματοποιηθεί στις 6.30 το απόγευμα στον Ι.Ν. Παντανάσσης. Την ίδια ημέρα η ΝΕΑΝΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ του Οργανισμού [Διεύθυνση: Δήμητρα Πίτσου- Διαμαντοπούλου], θα λάβει μέρος στο 1ο Φεστιβάλ Νεανικών Χορωδιών που θα πραγματοποιηθεί στο Παλαιό Φάληρο Αθήνας, με τη διοργάνωση του τοπικού Δήμου.
Στις 19 Μαρτίου, η Σχολή Μονωδίας του ΩΔΕΙΟΥ του Οργανισμού, τάξης Ειρήνης Καράγιαννη, θα παρουσιάσει τη συναυλία »Και πάλι Άνοιξη», στην αίθουσα συναυλιών της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ »Τόλης Νομικός», στις 9 το βράδυ, με επιλεγμένα έργα των σπουδαστών της σχολής, ενώ στις 21 Μαρτίου, το ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ [Διεύθυνση: Αθηνά Καλλιμάνη- Γεωργιτσοπούλου], θα μετάσχει εκδήλωσης, που θα οργανωθεί από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αχαΐας και τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών, με θέμα το Ρατσισμό και την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης.
Για τη σημαντική αυτή ημέρα, το ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ του Οργανισμού θα πραγματοποιήσει ειδική εκδήλωση στις 30 Μαρτίου, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αχαΐας, ενώ στις 31 Μαρτίου ο κύκλος αυτών των συναυλιών θα κλείσει, με τις »Μουσικές του Μάρτη», με τους σπουδαστές της σχολής σύγχρονου τραγουδιού, τάξης Χρύσας Πανταζοπούλου, του ΩΔΕΙΟΥ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ.
Μοιραστείτε το άρθρο:
«Ο Αττίκ Στο Παρίσι» με τον Γιώργη Χριστοδούλου στις Γραμμές Τέχνης

13/12/2018

Η μουσική παράσταση με τα τραγούδια και τις ιστορίες του Αττίκ που γύρισε Ελλάδα και Κύπρο επί δυό χρόνια τώρα, έρχεται και στην Πάτρα.

Διαβάστε περισσότερα...

Η Αλεξάνδρα Κόνιακ live στο Royal

10/10/2018

Επιστρέφει στην πόλη μας λίγο πριν το «Σταυρό του Νότου»!

Διαβάστε περισσότερα...

«Τα αντίθετα μαζί»

09/10/2018

Το νέο τραγούδι του πατρινού Χρήστου Κωνσταντόπουλου

Διαβάστε περισσότερα...

Lost in Translation live

31/07/2018

Στον καταπράσινο Κήπο του Royal!

Διαβάστε περισσότερα...

Στέφανος Κορκολής + Σοφία Μανουσάκη: «Η Μουσική είναι Μία»

11/07/2018

Πέμπτη 12 Ιουλίου, στο Θεατράκι μαρίνας Πάτρας

Διαβάστε περισσότερα...

«Απόηχος»

02/07/2018

Mουσική παράσταση στον κήπο του Πολύεδρου

Διαβάστε περισσότερα...