25η Μαρτίου γιορτάζουμε στο Royal!

23/03/2018

Με παραδοσιακές γεύσεις και δραδραστική παιδική παράσταση από την ομάδα του juniors club

Μέρα γιορτής η 25η Μαρτίου κι αμέσως μετά την παρέλαση, η η ομάδα του Steak bar στο Royal θα μας περιμένει στο καθιερωμένο πλέον ραντεβού!

Και φυσικά λόγω της ημέρας τόσο το μενού όσο και η απασχόληση των παιδιών θα είναι κατάλληλα προσαρμοσμένα. Έτσι στις προτάσεις του σεφ, εκτός από τα κρεατικά και τη νηστίσιμη κάρτα, προστίθεται και η παροπαράδοτη σκορδαλιά με μπακαλιάρο.

Όσο για τους μικρούς μας φίλους; Το τσουκάλι με τα παραμύθια, η θεατρική, διαδραστική παράσταση για παιδιά, από την Ελένη Βασιλοπούλου και την ομάδα του juniors club, κάνει ένα ταξίδι στην ιστορία μέσα από τα παιδιά.

Αυτή τη φορά το “τσουκάλι”, μας καλεί στο δάσος των χρωματιστών βελανιδιών για να ταξιδέψουμε στο χρόνο και να γνωρίσουμε την ιστορία και την επέτειο της Επανάστασης του 1821, μέσα από τον κόσμο των παιδιών!

Κάθε Κυριακή τα παιδιά θα γνωρίζουν διαφορετικούς ήρωες όπως την Έλσα, τον Spiderman, τον Πίτερ Παν, την Πριγκίπισσα Σοφία, τη Χιονάτη, τη Μίννι, τη Ραπουζέλ, τον Batman, τους πειρατές κ.α., μαζί με τα ξωτικά των παραμυθιών και πολλούς άλλους ήρωες!

Τα παιδιά θα παρακολουθήσουν την παράσταση με την οικογένεια τους στο χώρο του εστιατορίου, ενώ απολαμβάνουν το γεύμα τους και αμέσως μετά, θα ταξιδέψουν μαζί με τους ήρωες του παραμυθιού στη διπλανή αίθουσα για να βιώσουν μια υπέροχη εμπειρία μέσα από το θεατρικό παιχνίδι!!!

Την Κυριακή το μεσημέρι… όλοι ευχαριστημένοι, στο Royal

Royal Theater (Παλαιό Πτωχοκομείο), Ακτή Δυμαίων 53

Πληροφορίες – Κρατήσεις: 2610 310120

tsoukali vak

Μοιραστείτε το άρθρο: