Κάλεσμα προς χειροτέχνες για το Summer Art Yet Fun Market στο Ιόνιον

11/05/2018

Στο Ιόνιον στην Πλαζ του ΕΟΤ θα γίνει η φετινή καλοκαιρινή διοργάνωση

Η Art Yet Fun πηγαίνει στη θάλασσα!
Σαββατοκύριακο 16 και 17 Ιουνίου 2018 – Ιόνιον, Πλαζ ΕΟΤ

Η Art Yet Fun συνεχίζει να προωθεί τη Δημιουργία και αυτό το καλοκαίρι διοργανώνοντας το γνωστό και επιτυχημένο Market της στο Ιόνιον Stage, στην Πλαζ του ΕΟΤ, στην Πάτρα, το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Ιουνίου.

Το Summer Art Yet Fun Market 2018 θα έχει τις πόρτες του ανοικτές από τις 11 το πρωί έως τις 10 το βράδυ, στον υπαίθριο αλλά σκιασμένο και δροσερό χώρο του Ιόνιον, στην Πλαζ του ΕΟΤ, καταλαμβάνοντας όλο τον χώρο του!

Σε αυτή την γιορτή μπορείτε να πάρετε κι εσείς μέρος! Αν είστε λάτρης των χειροποίητων αντικειμένων, έρχεστε, θαυμάζετε και αποκτάτε. Αν είναι χειροτέχνης… λαμβάνετε μέρος!

Η πρόσκληση αφορά, και πάλι, χειροτέχνες και οικοτέχνες από την Πάτρα, όλη την Δυτική Ελλάδα, την Πελοπόννησο αλλά και την Αθήνα. Στείλτε email στο artyetfun@gmail.com περιλαμβάνοντας μέσα τα στοιχεία σας (όνομα, τηλέφωνο, αντικείμενο που θέλετε να συμμετάσχετε), αν είστε ιδιώτης ή επαγγελματίας και το πιο σημαντικό, δείγμα της δουλειάς σας μέσα από fb page, web site ή κατατοπιστικές φωτό. Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται έως και τις 31 Μαϊου.

Η ποιότητα και το μεράκι στη κατασκευή των χειροτεχνημάτων, η ιδιαιτερότητα, ο επαγγελματισμός αλλά και αγάπη ως προς το αντικείμενο, όλα προσμετρούνται ώστε οι συμμετοχές, που είναι και η καρδιά της διοργάνωσης, να συνθέτουν ένα εξαιρετικό σύνολο που θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των επισκεπτών.

Στον χώρο του Ιόνιον λειτουργεί μπαρ για καφέ και αναψυκτικά, ενώ η ολοήμερη σκιά από τα ψηλά δένδρα και το θαλασσινό αεράκι συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό για οικογενειακή εξόρμηση στην θάλασσα, για βόλτα με τη παρέα μαζί με αγορές από τους αγαπημένους χειροτέχνες.

Στη διοργάνωση του Summer Art Yet Fun Market 2018 εκτός από τις εκπλήξεις και τα δώρα που προσφέρονται στο κοινό, θα παίξουν εξαιρετικά σημαντικό ρόλο οι παράλληλες εκδηλώσεις οι οποίες, εξ άλλου, είναι σε κάθε διοργάνωση της Art Yet Fun, το δυνατό της σημείο. Οι εκδηλώσεις, για το παιδί και τους ενήλικες, θα ανακοινωθούν σύντομα.

Σημαντική παράμετρος και για το κοινό αλλά και για τους χειροτέχνες είναι αυτή του πάρκινγκ – και για τη φόρτωση / εκφόρτωση στην αρχή και στο τέλος του Market, αλλά και για την παραμονή του αυτοκινήτου κατά την διάρκεια του Market το διήμερο.

Η Art Yet Fun Θέλοντας να διατηρήσει σε πολύ υψηλό βαθμό την αρτιότητα της διοργάνωσης, διάλεξε έναν χώρο που έχει όλες τις δυνατότητες να φιλοξενήσει ένα τέτοιο event, με το κατάλληλο προσωπικό υποστήριξης και φύλαξης, τεράστιο πάρκινγκ και στάση λεωφορείου ακριβώς απέξω από τις εγκαταστάσεις.

Περιμένουμε τους χειροτέχνες να έρθουν κοντά μας!

Θυμηθείτε τι έγινε στο τελευταίο Market χειροτεχνών της Art Yet Fun, τον Μάρτιο στην Αγορά Αργύρη

Μοιραστείτε το άρθρο:
Έρχεται το Art yet Fun Market, η γιορτή των Χειροτεχνών, μαζί με το Φεστιβάλ Λαμπάδας

10/04/2019

Tο Σαββατοκύριακο 20 και 21 Απριλίου να περάσετε οπωσδήποτε από το ξενοδοχείο Αστήρ,

Διαβάστε περισσότερα...

Οι λεπτομέρειες για το Ανοιξιάτικο Μάρκετ Χειροτεχνών της Art yet Fun

07/04/2019

Με, όπως πάντα, δεκάδες συμμετοχές χειροτεχνών, χιλιάδες είδη, από κόσμημα και είδη δώρου, έως διακοσμητικά και είδη για το σπίτι και το παιδί. Kαι μαζί το Φεστιβάλ Λαμπάδας του 2019

Διαβάστε περισσότερα...

Χριστουγεννιάτικο Art Yet Fun Market στην Αγορά Αργύρη: το πλήρες πρόγραμμα

13/12/2018

Όλες οι παράλληλες εκδηλώσεις του μεγάλου τριήμερου Μάρκετ Χειροτεχνών

Διαβάστε περισσότερα...

Το Χριστουγεννιάτικο Μάρκετ της Art Yet Fun

26/11/2018

Σημειώστε τις ημερομηνίες!

Διαβάστε περισσότερα...

O «Σκύλος με σπίτι» επιστρέφει στην Παιδική Σκηνή του Επικέντρου+

09/10/2018

Ένας σκύλος γίνεται φίλος με μια γάτα «πρόσφυγα»…
και η περιπέτεια ξεκινά!


Διαβάστε περισσότερα...

Λιανοτράγουδα – Ερωτικά δημοτικά δίστιχα και γυρίσματα

08/10/2018

Παρουσίαση στο Baron Rouge

Διαβάστε περισσότερα...