Απίστευτες αποκαλύψεις στη δίκη του 47χρονου από την Πάτρα που βιάζε την κόρη του και άλλα ανήλικα παιδιά

06/06/2018

30 χρόνια φυλάκιση και μια απόπειρα αυτοκτονίας ανάμεσα στα άλλα!

Κάτι παραπάνω από «καταπέλτης» ήταν η εισαγγελέας της έδρας για τον 47χρονο πατέρα  που κρίθηκε ένοχος για τον βιασμό ανήλικων παιδιών, ανάμεσα στα οποία ήταν και η ίδια του η κόρη.

Στην αγόρευσή της η εισαγγελέας αναφέρθηκε στα τεχνάσματα που επινοούσε ο 47χρονος για να προβεί στα προαναφερθέντα αδικήματα ακόμα και εις βάρος της ανήλικης βιολογικής του κόρης. Η εισαγγελέας εισηγήθηκε η τιμωρία του καταδικασθέντος να είναι παραδειγματική.

«Κρέας να ‘ναι και ό,τι να ‘ναι. Αγόρια και κορίτσια, αρκεί να είναι μικρά. Ούτε στην κόρη του δεν σταμάτησε. Πρόκειται για αδίστακτη και έκφυλη προσωπικότητα με σατανική πονηρία που δεν έχει προηγούμενο. Έκανε τέρατα και θα συνέχιζε ακάθεκτος», είπε χαρακτηριστικά η εισαγγελέας Πύργου, Κωσταντούλα Αθανασοπούλου για τον 47χρονο παιδόφιλο, σύμφωνα με το patrisnews.com.

O 47χρονος κηρύχθηκε ένοχος από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πύργου για τις κακουργηματικές πράξεις του βιασμού, της αιμομιξίας και της αποπλάνησης.

Στον κατηγορούμενο επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 30 ετών (κατά συγχώνευση) για βιασμούς ανηλίκων κοριτσιών και αγοριού, μεταξύ αυτών και της βιολογικής του κόρης, καθώς και 8,5 χρόνια φυλάκισης για άλλες συναφείς κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος.

Τα «μεταφυσικά» τεχνάσματα 

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 47χρονος κάτοικος Ζαρουχλεΐκων Πατρών είχε επινοήσει «μεταφυσικά» τεχνάσματα για να αποπλανήσει ανήλικα παιδιά και στη συνέχεια τα απειλούσε είτε διά ζώσης είτε με συνομιλίες στο Φέισμπουκ ότι θα τα δημοσιοποιήσει αν δεν υπακούσουν στις επιθυμίες του.

Όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο, ο κατηγορούμενος «διάβαζε» τον καφέ στα ανήλικα κορίτσια και τους έλεγε ότι κυοφορούν και ότι για να διακοπεί η κύηση, θα έπρεπε να συνουσιαστούν μαζί του.

«Κυοφορείς δίδυμα, αν το μάθει η μάνα σου, θα σε πετάξει στον δρόμο» ήταν η χαρακτηριστική φράση με την οποία περιέγραψε η Εισαγγελέας τη μέθοδο που χρησιμοποιούσε ο 47χρονος, προσθέτοντας ότι έφτανε στο σημείο να παριστάνει τον υπνωτισμένο κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης.

Δηλώνει θύμα πλεκτάνης

Ο κατηγορούμενος δηλώνει ακόμα αθώος και κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας έκανε λόγο για σκευωρία και πλεκτάνη που έστησε φιλικό γυναικείο πρόσωπο ενός από τα παιδιά, με σκοπό να τον βλάψει.

Ο 47χρονος, μικροπωλητής στο επάγγελμα, ισχυρίστηκε ότι έδινε χρήματα στην κόρη του και στον φίλο της για τις καθημερινές τους ανάγκες και  πρόσθεσε ότι αν είχε ασελγήσει εις βάρος και των δύο, δεν θα έμεναν ενάμιση χρόνο ακόμα στο σπίτι του.

Ταυτόχρονα επέρριψε ευθύνες και στην πρώην σύντροφό του και μητέρα της κόρης της, λέγοντας ότι ουσιαστικά είχε εγκαταλείψει την κόρη της. Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε ότι απείλησε ή εκβίασε μέσω του Μέσεντζερ και του Φέισμπουκ, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει τις γραμματικές γνώσεις για να χειρίζεται σόσιαλ μίντια και πως οι διάλογοι από το προφίλ του ήταν προϊόν σκευωρίας.

«Δεν έχω σχέση με όλα αυτά και δεν ξέρω πώς τα έστησαν. Εγώ είμαι αγράμματος. Αυτή (σ.σ. το φιλικό γυναικείο πρόσωπο) έμπαινε στο προφίλ μου και τα έγραφε με το όνομά μου για με ενοχοποιήσει και να με καταστρέψει. Ήθελα να πάρει τα παιδιά για να δουλεύουν για αυτήν» είπε μεταξύ άλλων στην απολογία και πρόσθεσε:

«Δεν έχω πειράξει άνθρωπο στη ζωή μου. Με κατηγορούν αυτοί που έτρωγαν και έπιναν στο σπίτι μου.  Τους έδινα 30€ κάθε μέρα από το μεροκάματό μου. Η μάνα της κόρης μου λέει αυτά που θέλουν», ανέφερε ο κατηγορούμενος επικαλούμενος τον Θεό, κάτι που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από τα παιδιά και τις γυναίκες-μάρτυρες.

Απόπειρα αυτοκτονίας

Η πρώην σύντροφος του 47χρονου και μάνα της βιολογικής κόρης του, κατέθεσε ότι η κόρη της, λόγω των απειλών που δεχόταν, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

«Δέχθηκε να της κάνει ό,τι της έκανε, επειδή αυτός της έριξε κάτι στον καφέ. Στη συνέχεια την απειλούσε ότι θα τα βγάλει στο διαδίκτυο γιατί είχε κάμερα στο δωμάτιο και της έλεγε ότι έχει όπλο. Εξαιτίας του το παιδί έκανε απόπειρα αυτοκτονίας», είπε χαρακτηριστικά.

Μοιραστείτε το άρθρο:








Πλάτωνας και Αριστοτέλης “κοσμούν” τη Γαλλική Εθνοσυνέλευση

16/09/2020

Πως αναπαριστούνται στη “Σχολή των Αθηνών”

Διαβάστε περισσότερα...

Ηλιακές εκλάμψεις και διαστημικές καταιγίδες

16/09/2020

Τι αναμένουν για φέτος οι επιστήμονες

Διαβάστε περισσότερα...

Ανακαινίστηκε το σπίτι που γεννήθηκε ο Μάνος Χατζηδάκις στην Ξάνθη

16/09/2020

Πρόκειται για ένα κομψοτέχνημα του 18ου αιώνα

Διαβάστε περισσότερα...

Υπολείμματα λατρευτικών δείπνων στο Ιερό του Ποσειδώνα στο Αίγιο

20/08/2020

Οσα έφερε στο φως η ανασκαφή

Διαβάστε περισσότερα...

Αναβάλλονται εκδηλώσεις του «Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός»

20/08/2020

Δείτε ποιές

Διαβάστε περισσότερα...

Τέλος οι όρθιοι σε μπαρ και κλαμπ μέχρι 31 Αυγούστου

08/08/2020

Τί νέο ισχύει

Διαβάστε περισσότερα...