Έρχεται το Art yet Fun Market, η γιορτή των Χειροτεχνών, μαζί με το Φεστιβάλ Λαμπάδας

10/04/2019

Tο Σαββατοκύριακο 20 και 21 Απριλίου να περάσετε οπωσδήποτε από το ξενοδοχείο Αστήρ,

Η γιορτή των Χειροτεχνών, το Μάρκετ της Art yet Fun, ετοιμάζεται για τις 20 και 21 Απριλίου και θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Αστήρ. Η Ανοιξιάτικη διοργάνωση συμπίπτει με το Πάσχα, και έτσι για πρώτη φορά στην τετράχρονη ιστορία της Art yet Fun, θα διεξαχθεί μια νέα διοργάνωση – μέσα στην διοργάνωση: το Φεστιβάλ Λαμπάδας 2019.
Art Yet Fun-Day 1-2

Η ομάδα της Art yet Fun ετοιμάζει ακόμα ένα Σαββατοκύριακο αφιερωμένο στους χειροτέχνες με συμμετοχές από την Πάτρα, το Αίγιο, την Ηλεία, τη Λακωνία και τη Ναύπακτο και απευθυνόμενο στο κοινό της πόλης μας το οποίο αρέσκεται να ψάχνει το χειροποίητο, το διαφορετικό, το ξεχωριστό.
Art Yet Fun-Day 2-120

Μαθαίνουμε ότι η διοργάνωση κι αυτή την φορά έχει προβλέψει πολλές παράλληλες εκδηλώσεις, με εργαστήρια για παιδιά και μεγάλους, με σεμινάρια, με γευσιγνωσία και με παιδικό θεατρικό παιχνίδι. Θα υπάρξει παρουσίαση βιβλίου και θα υπάρξει και παρουσίαση τάσεων μακιγιάζ μαζί με bodypainting, ενώ για μικρούς και μεγάλους θα υπάρχει και facepainting.

Art Market 3.2017
Από τη διοργάνωση του Art yet Fun Market μάθαμε ότι η Ανοιξιάτικη Γιορτή Χειροτεχνών και το Φεστιβάλ Λαμπάδας του 2019 θα είναι καταπληκτικά, οπότε το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Απριλίου να περάσετε οπωσδήποτε από το ξενοδοχείο Αστήρ, από τις 10 το πρωί ως τις 9 το βράδυ. Θα σας αρέσει!

Μοιραστείτε το άρθρο:
Ο παιδότοπος της «Αλέα» στο Royal ανοίγει και πάλι τις πόρτες του

24/05/2020

Το οικογενειακό μας στέκι επιστρέφει μεγαλύτερο και ανανεωμένο!

Διαβάστε περισσότερα...

Τελευταία εβδομάδα για τις αιτήσεις εθελοντικής συμμετοχής για τη διοργάνωση του 5ου Διεθνούς Street Art Φεστιβάλ Πάτρας

23/05/2020

Το ArtWalk 5, προσαρμοσμένο στις διεθνείς απαιτήσεις και συγκυρίες της πανδημίας. έχει μπει πλέον στην τελική ευθεία πριν την έναρξή του.

Διαβάστε περισσότερα...

Οι λεπτομέρειες για το Ανοιξιάτικο Μάρκετ Χειροτεχνών της Art yet Fun

07/04/2019

Με, όπως πάντα, δεκάδες συμμετοχές χειροτεχνών, χιλιάδες είδη, από κόσμημα και είδη δώρου, έως διακοσμητικά και είδη για το σπίτι και το παιδί. Kαι μαζί το Φεστιβάλ Λαμπάδας του 2019

Διαβάστε περισσότερα...

Χριστουγεννιάτικο Art Yet Fun Market στην Αγορά Αργύρη: το πλήρες πρόγραμμα

13/12/2018

Όλες οι παράλληλες εκδηλώσεις του μεγάλου τριήμερου Μάρκετ Χειροτεχνών

Διαβάστε περισσότερα...

Το Χριστουγεννιάτικο Μάρκετ της Art Yet Fun

26/11/2018

Σημειώστε τις ημερομηνίες!

Διαβάστε περισσότερα...

O «Σκύλος με σπίτι» επιστρέφει στην Παιδική Σκηνή του Επικέντρου+

09/10/2018

Ένας σκύλος γίνεται φίλος με μια γάτα «πρόσφυγα»…
και η περιπέτεια ξεκινά!


Διαβάστε περισσότερα...