Το Εθνικό Θέατρο αναζητά νέους ηθοποιούς

10/06/2020

Πότε και πού θα πραγματοποιηθούν οι οντισιόν

Το Εθνικό Θέατρο  αναζητά γυναίκες και άντρες επαγγελματίες ηθοποιούς, ηλικίας 20-40 ετών με ευχέρεια στο τραγούδι, για τις ανάγκες της παιδικής παράστασης που θα ανέβει τη χειμερινή περίοδο 2020-2021, σε σκηνοθεσία Σοφίας Βγενοπούλου,

Στην ακρόαση θα κληθούν οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν από τη σκηνοθετική ομάδα και τους καλλιτεχνικούς συνεργάτες με βάση το βιογραφικό τους σημείωμα.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στείλουν το βιογραφικό τους και δύο πρόσφατες φωτογραφίες (μια ολόσωμη και μια κοντινή) αυστηρά μέχρι και την Δευτέρα 15/06/2020 ηλεκτρονικά στο email cv@n-t.gr με την ένδειξη στο θέμα του email «ΑΚΡΟΑΣΗ- ΠΑΙΔΙΚΟ 2020».

Η ενημέρωση των υποψηφίων θα γίνει αποκλειστικά μέσω email, ακόμη και σε περίπτωση αρνητικής απάντησης, μέχρι και την Παρασκευή 19/06/2020.

Οι υποψήφιοι που θα κληθούν στην ακρόαση θα πρέπει να έχουν μαζί τους τυπωμένο το βιογραφικό τους σημείωμα, δύο φωτογραφίες (μια ολόσωμη και μια κοντινή) και να φορούν άνετα ρούχα και παπούτσια. Στην Α΄ φάση της ακρόασης θα κληθούν να αυτοσχεδιάσουν υποκριτικά πάνω σε ένα κείμενο που θα τους δοθεί, να ερμηνεύσουν ένα τραγούδι της επιλογής τους, ενώ αν παίζουν κάποιο μουσικό όργανο, προτείνεται να το φέρουν.

Η πρώτη φάση της ακρόασης θα πραγματοποιηθεί από 22 έως και 29 Ιουνίου και η δεύτερη στις 2 και 3 Ιουλίου 2020.  Όλες οι φάσεις της ακρόασης θα πραγματοποιηθούν σε χώρους του Εθνικού Θεάτρου στους οποίους τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας και απολυμαίνονται βάσει των υγειονομικών κανόνων που έχουν εκδώσει οι αρμόδιοι φορείς.Σε όλη τη διαδικασία της ακρόασης θα τηρηθούν αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα τήρησης αποστάσεων και αποφυγής συγχρωτισμού βάσει των οδηγιών του Ιατρού εργασίας και του Υπευθύνου Ασφαλείας του Εθνικού θεάτρου. Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί με προγραμματισμένα, ραντεβού ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός και η ταλαιπωρία των υποψηφίων ενώ οι υποψήφιοι που θα κληθούν στην ακρόαση θα πρέπει να φέρουν μαζί τους μάσκα προστασίας προσώπου.

Μοιραστείτε το άρθρο:








Oι «Όρνιθες» στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου

08/08/2020

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου 2020.

Διαβάστε περισσότερα...

O Γιώργος Χατζηπαύλου στην Πάτρα με το Τάιμινγκ

29/07/2020

Stand up comedy στο υπαίθριο θέατρο του Royal

Διαβάστε περισσότερα...

Ο ΟΙΔΙΠΟΥΣ σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καραντζά στο Royal

20/07/2020

Mια σύνθεση βασισμένη στον Οιδίποδα Τύραννο του Σοφοκλή
 και στο σενάριο του Πιερ Πάολο Παζολίνι για την ομώνυμη ταινία

Διαβάστε περισσότερα...

H «Κατερίνα» έρχεται και πάλι στην Πάτρα

20/07/2020

Με τη Λένα Παπαληγούρα και το Γιώργο Νανούρη

Διαβάστε περισσότερα...

«Γκόλφω» από το Άρμα Θέσπιδος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας

20/06/2020

Δ

Διαβάστε περισσότερα...

Με 17 παρααγωγές το Φεστιβάλ Αθηνών – Επιδαύρου

03/06/2020

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα...