Αλλαγές στη λειτουργία του Instagram

20/08/2020

Τί είναι οι “προτεινόμενες αναρτήσεις”

Σύμφωνα με δηλώσεις υψηλόβαθμων στελεχών στο Instagram, τις οποίες και αναμεταδίδουν το CNN και το The Verge, η πλατφόρμα λανσάρει από την Τετάρτη 19 Αυγούστου (αδιευκρίνιστο αν πρόκειται για αλλαγή που θα εφαρμοστεί σε όλο τον κόσμο απευθείας) τις «προτεινόμενες αναρτήσεις» στους χρήστες του.
Έτσι, κάθε φορά που ένας χρήστης του Instagram φτάνει στο τέλος των νέων αναρτήσεων όσων λογαριασμών ακολουθεί, θα μπορεί να συνεχίσει το σκρολάρισμα, καθώς ένας αλγόριθμος θα του προβάλει αναρτήσεις άλλων χρηστών που δεν ακολουθεί. Ως σήμερα, το feed, η σελίδα δηλαδή με τις αναρτήσεις, σέρβιρε στον χρήστη μόνο τις φωτογραφίες λογαριασμών και αγαπημένων hashtag που ακολουθούσε, εκτός φυσικά από τις διαφημίσεις.

Τα τελευταία 2 χρόνια, το Instagram έδειχνε στον χρήστη ένα μήνυμα κάθε φορά που έφτανε στο τέλος των νέων αναρτήσεων, σημειώνοντας πως έχει δει όλες τις αναρτήσεις που έχουν ανέβει στην πλατφόρμα τις τελευταίες δύο μέρες.

Με τη νέα επιλογή, παρότι το μήνυμα θα εξακολουθεί να προβάλλεται, ο χρήστης θα έχει τη δυνατότητα να συνεχίσει να σκρολάρει παρακολουθώντας παραμετροποιημένες και προσωποποιημένες αναρτήσεις, ανάλογα με τη συμπεριφορά του στο Instagram.

Με άλλα λόγια, οι προτεινόμενες αναρτήσεις θα σχετίζονται με το περιεχόμενο που ο χρήστης ακολουθεί ήδη στο Instagram. Αν για παράδειγμα ακολουθεί και αλληλεπιδρά με λογαριασμούς που περιλαμβάνουν εικόνες από το διάστημα, τότε στις προτεινόμενες αναρτήσεις θα του εμφανιστεί πιθανότατα αντίστοιχο περιεχόμενο.

Μιλώντας στο The Verge, ο Τζούλιαν Γκάνμαν, επικεφαλής περιεχομένου στο Instagram, δεν θέλησε να αποκαλύψει σε τι ποσοστό οι χρήστες του μέσου φτάνουν στο τέλος των αναρτήσεων που τους σερβίρει η εφαρμογή καθημερινά.

Πηγή: iefimerida.gr

Μοιραστείτε το άρθρο:








Αυτοί είναι οι 6 καλύτεροι σχεδιαστές μόδας για το 2020

16/09/2020

Τους ανακοίνωσε ο Tom Ford στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης

Διαβάστε περισσότερα...

Το νέο ρολόι της Apple κοστίζει 199 δολάρια

16/09/2020

Δείτε τί περιλαμβάνει η νέα έκδοση!

Διαβάστε περισσότερα...

Μουσείο σύγχρονης τέχνης η Piscina Mirabilis στη Νάπολη

17/08/2020

Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες ρωμαϊκές δεξαμενές πόσιμου ύδατος

Διαβάστε περισσότερα...

Το καλοκαίρι μου!

21/07/2020

Το καλοκαίρι στο ζενίθ του οπότε η λέξη «γκρίνια» με τα παρελκόμενά της απομονώνεται στη… σπηλιά τουλάχιστον μέχρι το Σεπτέμβρη. Δεν ακούμε που δεν ακούμε τίποτα καλό τον τελευταίο καιρό με τον covid σταθερά στην κορυφή των προτιμήσεων ας γράψουμε …

Διαβάστε περισσότερα...

Ανοίγει ο ΚΗΠΟΣ και η σουρασκαρία του Royal

10/06/2020

Χαλαρή κουβεντούλα με ποτό και cocktails, παγωμένη μπύρα και επιλεγμένα πιάτα, συνθέτουν τις πιο όμορφες καλοκαιρινές νύχτες!

Διαβάστε περισσότερα...

Ο παιδότοπος της «Αλέα» στο Royal ανοίγει και πάλι τις πόρτες του

24/05/2020

Το οικογενειακό μας στέκι επιστρέφει μεγαλύτερο και ανανεωμένο!

Διαβάστε περισσότερα...