Ποιοι είμαστε

Το happyweek.gr είναι ένας διαδικτυακός ενημερωτικός οδηγός που επιδιώκει να μας κάνει να περνάμε καλά! Βασισμένος στο περιοδικό happy week, που εδώ και μια δεκαετία αποτελεί την αγαπημένη συνήθεια χιλιάδων αναγνωστών, φιλοδοξεί να συνεχίσει ακόμα πιο άμεσα να ενημερώνει για τα καλά που συμβαίνουν στην πόλη της Πάτρας και την ευρύτερη περιοχή.

Το happyweek.gr αγαπάει τον πολιτισμό!
Κεντρικός άξονάς του είναι οι δράσεις πολιτισμού και οι τέχνες γενικότερα μέσα από ειδήσεις, συνεντεύξεις, κριτικές, απόψεις, άρθρα και ο,τιδήποτε έχει να κάνει με τη δημιουργική ζωή της περιοχής μας.
Στόχος είναι να γίνει ο καθρέφτης όλων όσων συνθέτουν την πολιτιστική αλυσίδα του τόπου μας αναδεικνύοντας κάθε προσπάθεια, είτε αυτή είναι ενός ερασιτέχνη, είτε κάποιου καταξιωμένου επαγγελματία.

Το happyweek.gr αγαπάει την καλή ζωή!
Προτάσεις για κοντινές και πιο μακρινές αποδράσεις, συμβουλές υγείας και ομορφιάς, νέα από τη ζωή των εγχώριων και όχι μόνο αστέρων, gourmet απολαύσεις, στιλιστικές αναφορές, ιδέες για έξυπνη διακόσμηση, αλλά και χρηστικές πληροφορίες για αγορά, φαγητό, διασκέδαση, αποδεικνύουν του λόγου το αληθές!

To happyweek.gr αγαπάει… γενικώς!
…και το αποδεικνύει με τη διαδραστικότητά του, καθώς οι αναγνώστες μπορούν να συμμετέχουν ενεργά και να διαμορφώνουν ένα από τα πιο ενδιαφέροντα κομμάτια του.  Απόψεις και σχόλια, ενδιαφέροντα φωτογραφικά στιγμιότυπα,  διαγωνισμοί ταχύτητας και δημιουργικότητας και… προσωπικές αναζητήσεις βρίσκουν τη θέση τους… on board!

To happyweek.gr είναι το νέο portal πολιτισμού και επικοινωνίας που…
σε «ανεβάζει»!