Λατρεύεις τα ψηλά τακούνια; Δες τι πρέπει να κάνεις για να τα φοράς χωρίς να υποφέρεις

08/04/2020

Πέντε εύκολα και πρακτικά tips

Σε ποια γυναίκα δεν αρέσουν τα ψηλοτάκουνα παπούτσια; Η ερώτηση προφανώς και είναι ρητορική, καθώς όλες μας τα λατρεύουμε. Το θέμα είναι πόσες από εμάς μπορούμε να τα περπατήσουμε και να μην υποφέρουμε.

Δεν θα σου πούμε το κλασικό, «αν δεν μπορείς μην τα φοράς», αντιθέτως, σου έχουμε 5 απλά και εύχρηστα tips για να στέκεσαι με χάρη στο ύψος των περιστάσεων και των παπουτσιών σου!

#1 Nα πατάς πρώτα με την φτέρνα και μετά με τη μύτη του ποδιού σου. Αυτό σημαίνει πως στην αρχή ρίχνεις το βάρος σου στο πίσω μέρος που βρίσκεται το τακούνι και μετά ακολουθεί η μύτη του ποδιού. Αυτό θα κάνει το περπάτημά σου να μοιάζει φυσικό.

#2 Nα κάνεις μικρά βήματα. Όταν φοράς τακούνια κάνεις μικρότερο άλμα από το κανονικό, έτσι θα πρέπει να πραγματοποιείς περισσότερα και μικρότερα βήματα για να διανύσεις την ίδια απόσταση. 

#3 Μην περπατάς γρήγορα. Τα μικρότερα βήματα αλλά και ο αργός ρυθμός περπατήματος σε βοηθούν να μην χάσεις την ισορροπία σου και είναι και ένδειξη αυτοπεποίθησης. 

#4 Να σκέφτεσαι πάντα πως περπατάς πάνω σε μία νοητή ευθεία γραμμή. Δεν το λέμε εμείς αλλά η επιστήμη. Αν έχεις βάλει έναν «στόχο» την ώρα που βαδίζεις προς τα κάπου και έχεις δημιουργήσει έναν ίσιο δρόμο στο μυαλό σου πάνω στον οποίο προχωράς για να φτάσεις… το κάνεις πιο χαριτωμένα απ’ ότι όταν περπατάς αφηρημένα.

#5 Να είσαι σίγουρη πως έχει διαλέξει το σωστό νούμερο παπουτσιού. Τα τακούνια πρέπει να εφαρμόζουν ακριβώς πάνω στο πέλμα σου για να περπατάς με σταθερότητα. Ακόμα και το μισό νούμερο, έχει τη σημασία του. Ναι μην διαβάζεις όλο απορία, σε κάποια παπούτσια δεν φοράς 38, αλλά 38,5.

 

Μοιραστείτε το άρθρο:








Αυτοί είναι οι 6 καλύτεροι σχεδιαστές μόδας για το 2020

16/09/2020

Τους ανακοίνωσε ο Tom Ford στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης

Διαβάστε περισσότερα...

Το νέο ρολόι της Apple κοστίζει 199 δολάρια

16/09/2020

Δείτε τί περιλαμβάνει η νέα έκδοση!

Διαβάστε περισσότερα...

Αλλαγές στη λειτουργία του Instagram

20/08/2020

Τί είναι οι “προτεινόμενες αναρτήσεις”

Διαβάστε περισσότερα...

Μουσείο σύγχρονης τέχνης η Piscina Mirabilis στη Νάπολη

17/08/2020

Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες ρωμαϊκές δεξαμενές πόσιμου ύδατος

Διαβάστε περισσότερα...

Το καλοκαίρι μου!

21/07/2020

Το καλοκαίρι στο ζενίθ του οπότε η λέξη «γκρίνια» με τα παρελκόμενά της απομονώνεται στη… σπηλιά τουλάχιστον μέχρι το Σεπτέμβρη. Δεν ακούμε που δεν ακούμε τίποτα καλό τον τελευταίο καιρό με τον covid σταθερά στην κορυφή των προτιμήσεων ας γράψουμε …

Διαβάστε περισσότερα...

Ανοίγει ο ΚΗΠΟΣ και η σουρασκαρία του Royal

10/06/2020

Χαλαρή κουβεντούλα με ποτό και cocktails, παγωμένη μπύρα και επιλεγμένα πιάτα, συνθέτουν τις πιο όμορφες καλοκαιρινές νύχτες!

Διαβάστε περισσότερα...