Tο πιο πρωτοποριακό σκηνικό γάμου… από τις ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΑΜΟΥ

13/04/2018

Οι ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΑΜΟΥ συγκέντρωσαν τα πλέον λαμπερά ονόματα του χώρου!

Οι ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΑΜΟΥ σχεδίασαν και υλοποίησαν για άλλη μία χρονιά μία φωτογράφιση που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα προκειμένου να εμπνεύσουν τους μελλόνυμφους επισκέπτες τους. Στο κάλεσμά τους ανταποκρίθηκαν καταξιωμένοι επαγγελματίες άλλα και ταλαντούχα νέα πρόσωπα του χώρου. Πρωτότυπες ιδέες, βιομηχανικά υλικά και ρομαντικές πινελιές συνδυάστηκαν αρμονικά στον μοναδικό καμβά του OMEGA YAGHT CLUB και μας καθήλωσαν.

EpilogesGamou287

 

Οι περίτεχνες εικόνες του βραβευμένου φωτογράφου Γιώργου Κοσσιέρη και οι μαγικές λήψεις του βιντεογράφου Γιάννη Κοστέλλου μας μεταφέρουν σε αυτό ακριβώς το σημείο με μία ονειρική αποτύπωση κάθε λεπτομέρειας. Την ξεχωριστή διακόσμηση και τα είδη γάμου επιμελήθηκε η TAILOVE MADE, ο επιβλητικός ανθοστολισμός είχε την υπογραφή της εταιρείας ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑ και τα εντυπωσιακά γλυκά ήταν από το ζαχαροπλαστείο GRANDE.

Ο οίκος ΜΙΧΑΛΑΚΟΥ επέλεξε ένα μοναδικό νυφικό υψηλής ραπτικής που συνοδεύτηκε ιδανικά από ένα υπέροχο ζευγάρι νυφικά παπούτσια από το TRACE. To αριστοκρατικό γαμπριάτικό σύνολο ήταν από το PRINCIPE, ενώ τα αξεσουάρ του γαμπρού όπως και τα πολύτιμα κοσμήματα της νύφης από τον λαμπερό οίκο ΜΕΝΤΗ. Η δυναμική ομάδα του GS Hair Salon και η έμπειρη μακιγιέζ Λήδα Τσιχλιά ολοκλήρωσαν την εμφάνιση του ζευγαριού με τον καλύτερο τρόπο.

EpilogesGamou081 EpilogesGamou027

Το βιομηχανικό στυλ απέδωσαν μοναδικά και οι ιδιαίτερες επιλογές του More Design by Georgiopoulos. Όλοι οι συντελεστές δούλεψαν αδιάκοπα απολαμβάνοντας τις υπηρεσίες του Patras catering καθόλη τη διάρκεια της ημέρας.

Δείτε στις epilogesgamou.gr το φωτογραφικό υλικό και τα videos, γνωρίστε τους συντελεστές και ονειρευτείτε τον δικό σας γάμο!

EpilogesGamou273 (1)

Μοιραστείτε το άρθρο: